Herbalife

Just another SeoBureau site

Huidverzorging is een breed scala aan medische praktijken die de gezondheid van de huid ondersteunen, het uiterlijk verbeteren en huidaandoeningen zoals acne, rimpels etc. verbeteren Ze zijn samengesteld uit cosmetica, huidverzorgingsproducten, bad- en schoonheidsproducten, voedingssupplementen, medische therapieën, preventie van huidveroudering enz. Ze variëren in hun ingrediënten, kosten- en toepassingsmethoden. Ze zijn zowel beschikbaar voor mannen en vrouwen.

Huidverzorgingsproducten kopen

Huidverzorgingsproducten worden voornamelijk gecategoriseerd in twee hoofdcategorieën op basis van hun ingrediënten. Huidverzorgingsproducten die synthetische of door de mens gemaakte chemicaliën bevatten, worden chemische cosmetica genoemd. Deze worden over het algemeen gebruikt voor externe toepassingen, omdat ze geen therapeutisch voordeel bieden, maar dienen alleen om een product te adverteren. Voorbeelden van dergelijke chemicaliën zijn parabenen, geuren, alcoholen en dioxanen die als schadelijke chemicaliën worden beschouwd. Huidverzorgingsproducten, die voornamelijk zijn samengesteld uit natuurlijke actieve ingrediënten worden biologische huidverzorgingsproducten genoemd.

De eerste categorie bestaat uit reinigende oliën. Een reinigingsolie helpt bij de exfoliërende en verzachting van de huid, vermindert rimpels, acne-vlekken, vlekken, hyperpigmentatie enz. Sommige van de beste reinigingsoliën zijn amandelolie, olijfolie, avocado-olie, cacaoboter, sheaboter, glycerine, jojoba olie enz. Andere reinigingsoliën die even effectief zijn zijn limoen, abrikoos kernelolie, kokosolie enz. Andere ingrediënten die gewoonlijk worden opgenomen in reinigingsoliën zijn glycerine, lanoline, natriumhydroxide, kaliumhydroxide enz.

De tweede categorie bestaat uit exfoliërende behandelingen en nachtcrèmes. Exfoliatieve behandelingen helpen om de oppervlakteruwheid van de epidermis te verminderen door schurende chemische etsen. Sommige van de meest voorkomende extense behandelingen omvatten alfa-hydroxyzuurproducten (AHA), microdermabrasieproducten (DMAD), microdermabrasion lotion, alfa-hydroxyzuren, trichloorazijnzuur (TCA) en melkzuur. Nachtcrèmes bevatten anti-aging componenten om verouderingstekens tegen te gaan.

De derde categorie bestaat uit behandelingen en serums van acne. Een acne-spotbehandeling wordt gebruikt voor het verwijderen van acne-tekens op gezicht, armen, rug, nek enz. Een oogcrème, die ook wordt genoemd als huidverzorgingsoogcrème, bevat bepaalde actieve ingrediënten zoals extraponen nootgrass, komkommer, achterbladeren, kurkuma-poeder, enz. Die extreem bruikbaar zijn voor het behandelen van wallen, tassen onder de ogen en donkere cirkels die zijn gebracht door hemoglobine-pigmentatie Eye-serums worden gebruikt voor het verminderen van onder-oogzakken, donkere cirkels en wallen veroorzaakt door hemoglobine-pigmentatieproblemen.

Huidverzorgingsproducten moeten worden goedgekeurd door de Voedsel- en drugsadministratie van de Verenigde Staten (FDA). Huidverzorgingsproductiefabrikanten zijn verplicht om uitgebreide klinische studies en resultaatrapporten aan de FDA in te dienen voor het bewijzen van werkzaamheid en veiligheid van hun producten. De werkzaamheid en veiligheid van dergelijke producten moeten in klinische proeven worden bewezen voordat ze kunnen worden verkocht. Er zijn drie verschillende classificaties van dergelijke producten, namelijk, lotions, serums en zalven. Lotions en serums moeten de FDA-zegel van goedkeuring dragen, terwijl lotions en zalven die de niet-FDA-zegel niet mogen adverteren als cosmeceutische ormedische apparaten.


Naald permanente make up gezocht? De naalden van dermafem  zijn van superieure kwaliteit en voldoet aan de internationale cosmetische en medische vereisten.

Metarelax bestellen: Metarelax is een Voedingssupplement op basis van magnesium dat bijdraagt tot het verminderen van stress en vermoeidheid.